keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hätärakettiammunta 28.2.2015 Hki
Olemme mukana Helsingin Meripelastusyhdistyksen Hätärakettiammunta-tapahtumassa 28.2.2015


Helsingin Meripelastusyhdistys järjestää yhdessä SMPS Espoon meripelastajien sekä Laajasalon VPK:n kanssa hätämerkinantoharjoituksen Helsingissä. Paikka on meripelastusasemamme Jollaksen Matosaaressa, osoitteessa Matosaarentie 22. Parkkipaikkana toimii Jollas-instituutin paikoitusalue osoitteessa Jollaksentie 89. Instituutilta on maksuton non-stop -pikkubussikuljetus Matosaareen.
Harjoituksessa voidaan käyttää seuraavia henkilöiden itse paikalle tuomia välineitä:
  • Punaiset laskuvarjoraketit, ns hätäraketit, jotka on valmistettu 2008 tai sen jälkeen.
  • Käsisoihdut
  • Oranssit merkkisavut
  • Kynäraketin ammukset
  • Valopistoolin punaiset ammukset
Kaikki ammuttavaksi tarjoitetut välineet tarkastetaan ennen harjoitusta Meripelastusasemallamme. Harjoitus on ilmainen kaikille Helsingin Meripelastustusyhdistyksen tai jonkun muun Suomen Meripelastusseuran paikallisyhdistyksen jäsenille, sekä Trossi-jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksemme. Jos et halua liittyä jäsenksi, harjoitusmaksu on 32 euroa/perhekunta.
Tapahtumassa on myös mahdollista harjoitella ilmaiseksi alkusammuttamista. Tähän et tarvitse mitään omia tarvikkeita mukaan, vaan paikan päällä löytyvät kaikki tarpeellinen.
Tilaisuuteen voi tuoda vanhentuneita tai muuten harjoitukseen soveltumattomia hätämerkinantovälineitä. Helsingin meripelastusyhdistys huolehtii näiden välineiden asianmukaisesta hävittämisestä.
Tapahtuman joutuisan etenemisen vuoksi ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Voit ilmoittautua sinulle parhaiten sopivaan vuoroon. Vuoroja on puolen tunnin välein alkaen kello 11:00. Ilmoittautumislomakkeen löydät alta.
Katso tarkemmat tiedot tästä ohjeesta. Lisätietoja sähköpostitse hataraketti@helsinginmeripelastusyhdistys.fi ja puhelimitse numerosta 050 571 3940.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti