lauantai 3. tammikuuta 2015

Aluksien toimitusaika n. 4 viikkoa!

Ilmatyynyalus on turvallinen kulkuneuvo niin kelirikkoaikaan kuin avovedessäkin. Ilmatyynyaluksen menoa ei katkaise ohuet jäät tai sulat paikat.

Hydrokopteriin verrattuna ilmatyynyalus kulkee pehmesti, on alustana sitten jää, lumi tai vesi. Ilmatyynyalus leijuu noin  30 cm korkean ilmapatjan päällä ja alustan pienet epätasaisuudet eivät välity alukseen.

ILMATYYNYALUS PELASTI HYDROKOPTERIN

Tämä Iltasanomien artikkeli kertoo onnellisesti päättyneestä tapahtumasta vaikeissa olosuhteissa. Kyseisen kaltaisissa olosuhteissa ilmatyynyaluksella liikkuminen ei olisi aiheuttanut jään pettämistä, ja vaikka olisikin niin hovercraft olisi jatkanut leijumistaan. Hydrokopteri kulkee kontaktissa alustan kanssa ja täten kyseinen onnettomuus pääsi tapahtumaan.

Kun haluat liikkua vesillä ympäri vuoden, nelitahtinen, hiljainen ja käyttökuluiltaan edullinen ilmatyynyalus on valintasi.NELITAHTINEN ILMATYYNYALUS ON LUOTETTAVA KELIRIKKOALUS

Nelitahtimoottorilla varustetun ilmatyynyaluksen polttoainekustannus on noin neljännes kaksitahtimoottorilla liikkuvien kustannuksista.

Nelitahtisen moottorin kanssa ei tarvitse lotrailla 2-tahtiöljyjen kanssa ja nelitahtisen kulutus on merkittävästi pienempi kuin vanhemmalla 2-tahtitekniikalla kovaan ääneen pörisevien leijujen.

Nelitahtiset ilmatyynyaluksemme ovat käyttökuluiltaan erittäin edulliset verrattuna vanhemmalla kaksitahtitekniikalla varustettuihin aluksiin.

TOIMITUSAIKA TILAUKSESTA NOIN 4 VIIKKOA !

Vielä kerkiät tämän kevään heikoille jäille omalla ilmatyynyaluksellasi. Tilaa nyt, toimitusaika tilauksesta noin neljä viikkoa. Marlin 3 Arctic -ilmatyynyalus 26,900,00 (sis. alv 24%).

Katso lisätietoja:
www.rafhovercraft.fi
www.ilmatyynyalus.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti