sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Varaa BBV500 -aluksesi nyt!

BBV500 - viiden hengen katettu ilmatyynyalus

Pitkällisen tuotekehityksen jälkeen alkaa ilmatyynyalus BBV500 valmistua.
Näissä kuvissa esiintyvä, lähes valmis BBV-ilmatyynyalus on ensimmäinen prototyypin jälkeen valmistuva alus.Suomeen alus on saatavilla näillä näkymin keväällä 2015. Hinnat, varustelutasot ja toimitusajat tarkentuvat lähiaikoina.

Lähetä tietosi sähköpostilla info(a)rafhovercraft.fi niin kerromme ensimmäisenä uutiset BBV500 -ilmatyynyaluksen saatavuudesta.

VARAA OMA BBV500 -ILMATYYNYALUS NYT!

Voit myös ilmoittautua "jonotuslistalle" kun olet aikeissasi hankkia markkinoiden parhaan ilmatyynyaluksen. Se ei maksa sinulle mitään, mutta kun tilauksia otetaan vastaan, palvellaan asiakkaita varausjärjestyksessä.
Tällä Youtubesta löydetyllä videolla esiintyy vastaava, Ruotsissa valmistettu BBV.


VARAUS EI SIDO SINUA MITENKÄÄN!

Lähetä vain meille sähköpostia osoitteeseen info(a)rafhovercraft.fi ja kerro halusi varata oma aluksesi tuotannosta. Kysyntä BBV500 -ilmatyynyaluksesta on kova, joten paikan varaaminen nyt nopeuttaa aluksen saamista useilla kuukausilla. Varaus ei sido sinua mitenkään tässä vaiheessa!

Aluksen tietojen,  tuotantoaikataulujen ja hintojen varmistuttua voit tehdä päätöksen aluksen tilaamisesta. Tilaukset kirjataan varausjärjestyksessä.www.facebook.com/ilmatyynyalus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti