torstai 4. syyskuuta 2014

Coastal Pro Twin -video

Kaksimoottorinen Coastal Pro Twin -ilmatyynyalus in Action!


Kaksimoottorinen Coastal Pro Twin -ilmatyynyalus on 3 - 4 hengen käyttöön soveltuva ilmatyynyalus. 


Avovedestä tehdas lupaa ainakin 350 kg lastissa ylösnousun. Kovalta alustalta - jäältä, rannalta - liikkeelle lähdettäessä aluksen kantavuus on enemmän. Aluksen kyyti on vakaata ja pehmää, esimerkiksi hydrokoptereihin verrattuna ilmatyynyaluksella kulku yhtä juhlaa.


Moottoreina aluksessa on ilmatyynyaluskäyttöön optimoidut, luotettavat nelitahtiset Briggs & Stratton -moottorit. Erillinen nostomoottori mahdollistaa aluksen helpon ja tarkan ajettavuuden sekä nopeassa vauhdissa että ryömintävauhdilla edettäessä.

TILAA OMASI! TOIMITUSAIKA 4 VIIKKOA!

Kohta alkaa meri jäätyä ja liikkuminen vesistöissä hankaloituu. Tilaa ilmatyynyalus, se on paras henkivakuutus kelirikko-oloissa liikkumaan pääseville. Aluksien toimitusaika noin 4 viikkoa tilauksesta, ja rungin perusväreinä saatavissa musta ja valkoinen.

Hopihopi ja tilaamaan.


HIEMAN PIENEMPI ILMATYYNYALUS - MARLIN 3 ARCTIC


Jos Coastal Pro Twin -ilmatyynyalus on tarpeisiinne liian iso, on syytä tutustua hieman pienempään 2 - 3 henkeä mukavasti ja turvallisesti kuljettavaan Marlin 3 Arctic -alukseen. Katso yllä oleva video, toimitusaika näillä pienemmilläkin aluksilla noin 4 viikkoa tilauksesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti