tiistai 18. lokakuuta 2011

Doverista Ranskaan ja takaisin


Sunnuntaina 16.10. pojat Doverissa saivat päähänpiston.
"Käydään Ranskassa sammakon reisiä maistamassa". Sitten vaan ilmatyynyalukset alle ja matkaan.

No, ei se ihan  noin helppoa ole. Vesialue Englannin ja Ranskan välissä lienee maailman vilkkaimmin liikennöity alue - laivojen sekaan ei kolme metrisellä aluksella ole viisaalla miehellä asiaa.


Mutta ilmatyynyalushemmot ovat merimiehiä. Ja eikun matkaan.

Ranskan puolelle päästyään Flying Fishin Benn Bristow ja Lee Denver muistivat Doverissa sijaitsevan Whitfield Fish and Chips -ravintolan turskan ja kääntyivät takaisin.



Bennilta ja Leeltä kului vajaat kaksi tuntia aikaa edestakaiseen matkaan Dover - Sammakkomaa - Dover. Ei huono suoritus.

Sunnuntain retki todisti ainakin kaksi asiaa.
1. Englantilainen keittiö voittaa ranskalaisen keittiön
2. Marlin II -ilmatyynyalus on merikelpoinen ja nopea kulkuneuvo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti